Vildbjerg SFO

Vildbjerg skoles SFO er en del af Vildbjerg skole, beliggende i nye bygninger fra 2007.

I SFO`en er der ca. 220 børn fordelt på 2 afdelinger. Afdelingerne fungerer som børnenes baser, her krydser de sig ind og cirkler sig ud, og her er deres garderober mv.

Førskolebørn, Bhv. Klasse, 1. kl.og 2. kl. har base i afd. I.  Børnene fra 3.-5.klasse har base i afd. II. I løbet af foråret modtages de børn, som skal starte i Bhv. Klasse efter sommerferien. På samme tidspunkt flyttes 2. klasserne til afd. II. Vi har en specialgruppe, SFO III, med 10 børn, med tilknytning til såvel afdeling I som til afdeling II.

Åbningstiden er fra 6.20 – 16.50 ( fredag til 15.30)

Vi er en afdelings- og funktionsopdelt SFO, hvor hele huset samarbejder med hinanden. Der er mange muligheder for aktiviteter, såvel planlagte som spontane. Vi vægter børnenes spontanitet og frie leg højt. Der er mulighed for ture ud af huset bl.a. i institutionens bus. Vi har mulighed for at bruge skolens faglokaler, gymnastiksale, scene mv. når de er ledige.

I SFO´en har vi forskellige kreative værkstedstilbud, f.eks. sy, fin, grov, male, computer og musikværksted. Derudover har vi bålhus, mountainbikebane, multibane, sø og å m.v. For de større børn er der bl.a. fiskeri og crossbane. Vi har desuden en naturskole til vores rådighed, hvor der er mulighed for eks. rollespil, hulebyggeri, bål sysler og at gå på opdagelse i naturen.

Morgenpasning foregår i afdeling I. For de børn der har morgenpasning tilbydes der morgenmad.

Vi har et tæt samarbejde med de øvrige SFO’ er og klubber i kommunen, samt tradition for at deltage i de arrangementer, der udspringer af dette samarbejde.

Besøg hjemmesiden