Foredrag med Havard Vatnhamar

Kirkecenteret

Vildbjerg Handelsforening, De Aktive 60ére og Vildbjerg Kirke arrangerer et spændende og livsbekræftende foredrag med para-OL-marathonsløberen Havard Vatnhamar i Vildbjerg Kirkecenter. Havard bor i Sørvad, løber for Færøerne og deltog i Tokyo i 2021 til OL. Mere info følger.

Fællesspisning

Vildbjerg Sports- og Kulturcenter

Vildbjerg Borgerforening arrangerer i samarbejde med Vildbjerg Sports- og Kulturcenter fællesspisning. Kom og vær med til en hyggelig aften med god mad, hygge og lotteri.

FASTELAVNSFEST I VILDBJERG

Vildbjerg Skole og SFO Bjørnkærvej 2, 7480 Vildbjerg

Vildbjerg Gymnastikforening, Vildbjerg Kirken og Vildbjerg Handelsforening arrangerer i samarbejde årets fastelavnsfest - Kom udklædt i alle aldre!! Mere info følger!

Vildbjerg Festen 05.03.2022

Vildbjerg Sports- og Kulturcenter

Vildbjerg Festen i år med helstegt pattegris, DJ Peuss, Magnus fra X-factor, Die Herren og masser af hygge. Billetpris 428,- kan købes på www.sportscenter.dk

DKK428,

Indvielse af Storkereden 06.03.2022

Vildbjerg Søpark

Endelig må vi samles og en ny storkesæson står for døren, mon det bliver i 2022, vi får storken til at bosætte sig i Vildbjerg? Arrangementet starter kl. 11.00, hvor reden bliver forret efter alle kunstens regler, herefter serveres der pølser og drikkevarer. Vi ses i Vildbjerg Søpark  

Musikfest i Vildbjerg

Vildbjerglund

Der er noget stort i vente med en hel dag med masser af musik i Vildbjerglund - mere info følger.